- Våre tjenester -

Hva vi utfører

- Vi utfører -

Arkitekturprosjektering

Archi Bygg AS tilbyr kompetent arkitekturprosjektering til konkurransedyktige priser. Arkitekturprosjektering inkluderer gjerne byggemeldingstegninger til kommunen.

Behøver du en allsidig og erfaren arkitekt? Vi tegner etter de ønsker og idéer kunden selv måtte ha, dette alt fra mindre tilbygg og enebolig til større forretningsbygg.

Vårt mål er å produsere høykvalitetstegninger til en gunstig pris for alle potensielle kunder.

Vi erklærer ansvarsrett i kommunen for vår prosjektering.  Vi deler opp fasene i 4 deler nevnt under.

  • Fase A: Skisseprosjekt og mulighetsstudie
  • Fase B: Søknad om tillatelse til tiltak eller rammesøknad
  • Fase C: Anbud og detaljprosjektering (detaljtegninger)
  • Fase D: Oppfølging på byggeplass og ferdigattest

- Vi utfører -

Energiberegning

Vi utfører varmetapsberegning som beregner konstruksjonsdelenes u-verdier. Det gjør det enkelt for deg å imøtekomme kravene til dokumentasjon av isolasjons- og energibehovet i bygget.

 

Ta kontakt dersom du har spørsmål om våre tjenester!

Kontakt oss

- Vi utarbeider byggesøknader til kommunen -

Ansvarlig søker

Archi Bygg AS har god erfaring som ansvarlig søker og oppfyller kravene til denne rollen etter SAK10. Vi vil at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen og legger derfor stor vekt på å ha god kommunikasjon med deg og med kommunen gjennom hele prosessen. Vi har sendt søknader i ulike kommuner for både mindre og større boligbygg, blokkbebyggelse, lagerbygg og mer.  Vi kan også bistå som søker i plansaker.  

- Vi utfører -

Konstruksjonssikkerhet

Byggverk skal plasseres, prosjekteres og utføres slik at det oppnås tilfredsstillende sikkerhet for personer og husdyr, og slik at det ikke oppstår sammenbrudd eller ulykke som fører til anstøtelig store materielle eller samfunnsmessige skader. Vi ajourfører det.

 

Vi kan påta oss ansvaret for PRO konstruksjonssikkerhet med tilhørende tegninger.

 

Vi leverer følgende:

  • Statiske beregninger
  • Detaljtegninger

Archi Bygg AS jobber målrettet for å være best innenfor vårt fagfelt

Vi jobber for å kunne tilby topp kvalitet til konkurransedyktige priser innenfor arkitektvirksomhet. Med deg som kunde i fokus, og med et både åpent og stort øye for kvalitet, kan vi garantere deg et godt resultat. Vi er sikre på at du som kunde blir 100 % fornøyd!

Kontakt oss